2 فنجان (16 اونس) خامه غلیظ و آبگوشت را در حالی که با دست دیگر خود مخلوط می کنید، به مخلوط اضافه کنید.

به هم زدن و پختن روی حرارت متوسط ​​ادامه دهید تا شروع به جوشیدن کند یا به آرامی حباب بزند.

هر از گاهی هم بزنید و مزه دار کنید سس را مرتب هم بزنید تا به تابه نچسبد.

نمک و فلفل را به سلیقه خود به سس رژیمی اضافه کنید.

سس باید بعد از چند دقیقه شروع به غلیظ شدن کند و همچنان به آرامی حباب بزند.

پنیر پارمزان را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. خوب هم بزنید تا پنیر آب شود.

اگر سس واقعا غلیظی می خواهید سس تند قرمز به پختن ادامه دهید. اگر نه سس را بردارید و سرو کنید.

Chimichurri یک ترکیب با طراوت است که طعم جدیدی به غذاهایی مانند گوشت و سبزیجات می بخشد.

این سس سبز – ساخته شده از گشنیز، جعفری و موسیر – به ویژه وقتی با غذاهای آمریکای جنوبی و مکزیکی مخلوط شود بسیار لذت بخش است.

حتی می‌توانید همه این سبزی‌ها را بدون روغن،سس خردل فلافل در حین آماده کردن غذا با هم مخلوط کنید

½ دسته جعفری
¼ دسته گشنیز
½ موسیر پیاز
1 حبه سیر، پوست کنده
2 قاشق غذاخوری شراب قرمز
½ قاشق غذاخوری کیپر
½ فنجان روغن پخت و پز

همه مواد را در حالی که روغن می‌پاشید در غذاساز ترکیب کنید. بگذارید مخلوط شود تا شبیه سس شود.

به طور معمول، سس مارینارا روی پاستا و تقریباً هر چیزی که مربوط به غذاهای ایتالیایی و غذاهای دریایی باشد استفاده می شود.

در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. روغن پخت و پز، سیر و موسیر را اضافه کنید.

دو دقیقه تفت دهید و گوجه فرنگی های خرد شده را با شکر قهوه ای، نمک، فلفل سیاه اضافه کنید. 10 دقیقه بجوشانید. مزه دار کنید.

مانند بسیاری از سس‌های ذکر شده در بالا، سس مایونز رژیمی پستو فلفل بادمجان تقریباً با هر چیزی خوب است.

اگر به دنبال افزودن کمی طعم دودی و شیرین به یک غذا هستید، این سس انتخاب درستی است.

این سس که عمدتاً برای غذاهای مدیترانه ای استفاده می شود، می توانید این سس را تهیه کرده و برای آینده فریز کنید.

  • منابع:
    1.  7Sauces You Can Use On Any Type Of Food
  • تبلیغات: 
    1. اولین تابلو فرش که تصویرش تغییر می کند بافته شد!
    2. خوردن بذر گشنیز کار دیالیز را می کند
    3. تاثیر عدس بر روی گشایش بخت!
    4. گیلسونیت به عنوان قیر طبیعی شناخته شده است

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *