چای میوه ای

گیلاس، این میوه کوچک قرمز و گوشتی، از قرن چهارم قبل از میلاد شناخته شده و مورد توجه بوده است. اولین تزکیه کنندگان ابتدا یونانیان در آسیای صغیر و سپس رومی ها بودند. در فرانسه، فرهنگ آن به قرون وسطی باز می گردد و توسط لویی پانزدهم که از طرفداران آن بود، توسعه یافت.

ویژگی گیلاس این است که تمام بخش های فرهنگ آن مورد توجه طب طبیعی است: البته میوه ای که بسیار آبدار و نسبتا کم کالری است (50 کالری در هر 100 گرم)، همچنین گل ها، برگ ها، ساقه ها و حتی پوست درخت گیلاس.

ساقه‌های گیلاس را می‌توان برای تهیه دمنوش‌های گیاهی استفاده کرد و علاقه خاصی به آن نشان داد که ماندن در آن جالب است.

چای میوه ای

خواص چای آلبالو برای کبد

چای گیاهی دم گیلاس

ساقه گیلاس دارای خواص زیادی است که عملکردهای متابولیک خاصی را تحریک می کند.

خواص اکسید کننده و ضد باکتریایی
ساقه‌های گیلاس ابتدا حاوی فلاونوئیدها هستند، موادی که مسئول رنگ‌های متنوع میوه‌ها و سبزیجات هستند که سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله ویتامین C و ویتامین E و همچنین آنزیم‌های خاصی هستند. اثر آنها بر روی بدن از اهمیت اولیه برخوردار است، زیرا رادیکال های آزاد را به دام می اندازند و در نتیجه از بدن در برابر بیماری های خاص محافظت می کنند و به تقویت ایمنی آن کمک می کنند که با میوه خشک فله بسیار خوش طعم می شود.

چای سیب همچنین روند پیری سلول ها را کند می کنند و به بدن کمک می کنند تا مدت بیشتری جوان بماند.

ساقه گیلاس نیز حاوی تانن است. آنها همچنین نقش مهمی در ایمنی بدن دارند. عمل آنها از تکثیر میکروب های خاص جلوگیری می کند.

خاصیت لاغری و تخلیه کنندگی
ساقه گیلاس همچنین حاوی موسیلاژ است که به کاهش وزن کمک می کند. در واقع، این مواد گیاهی در تماس با آب متورم می شوند و بافت ژلاتینی به خود می گیرند. بنابراین، نوشیدن آبی که در آن ساقه های گیلاس جوشانده شده است، احساس سیری ایجاد می کند که به عنوان یک سرکوب کننده طبیعی اشتها عمل می کند.

ساقه گیلاس نیز سرشار از پتاسیم است. این ریزمغذی ضروری در رژیم غذایی انسان از قلب محافظت می کند، اثر تخلیه بر مجاری ادراری دارد و خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می دهد. چای ساقه آلبالو به دلیل خواص ادرارآور و دفع کننده، عفونت های مجاری ادراری مانند سیستیت یا قولنج کلیوی را تسکین می دهد. همچنین باعث کاهش احتباس آب و ادم می شود. به این ترتیب باعث کاهش وزن نیز می شود.

تهیه دمنوش های گیاهی ساقه آلبالو

ساقه گیلاس در چای گیاهی مصرف می شود. فقط باید ساقه گیلاس هایی را که می خورید نگه دارید که در میوه خشک صادراتی نیز وجود دارد.

به صورت جوشانده 50 گرم ساقه آلبالو را به مدت 12 ساعت در یک لیتر آب خیس کنید. همه چیز را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. بگذارید 20 دقیقه بماند سپس مخلوط را صاف کنید.

در دم کرده، از 20 گرم ساقه آلبالو برای یک لیتر آب خیس شده استفاده کنید. آب خیساندن را بجوشانید، سپس اجازه دهید دم‌ها به مدت 10 دقیقه در آن خیسانده شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *