هتل پارک پلازا وست مینستر بریج ایمتیاز کادر، سرآشپز هتل جدید پارک پلازا وست مینستر در لندن، یکی از اولین سرآشپزهایی است که نوشیدنی شراب قرمز امضای جدید را با سرعت بالا به نمایش گذاشته است.
این محصول بخشی از مجموعه ای از سس فلفل دلمه است که در نمایشگاه رستوران امسال عرضه شد.
عملیات ضیافت هتل تا 4000 پوشش را در طول هفته کاری با عملکردهای آخر هفته اضافی ارائه می دهد.
“با یافتن محصولات مناسب، سس سالاد سزار ما در یک روز کار برای برشته کردن استخوان گوساله صرفه جویی می کنیم.
که برای هر پرتاب حدود 250 پوند هزینه دارد. هنگامی که شراب و سایر مواد را به آن اضافه کردید، به هزینه کلی نگاه می کنید. حدود 700 پوند.”
محصولات Essential را می توان دوباره گرم کرد، تمدید کرد یا به دستور خود آشپز تمام کرد.
کادر که به عنوان آشپز در هتل هیلتون هیترو لندن کار می کرد، می گوید: «من از زمان عرضه سیگنیچر بیف جوس به عنوان پایه ای سازگار برای همه چیز از سس فلفل برای استیک فیله گرفته تا سس ویسکی و مورل استفاده کرده ام.
یک دهه قبل از پیوستن به پارک پلازا.
“Signature Red Wine Jus جدید یک افزودنی خوشآمد است، و من از آن به عنوان لعاب برای ساق برهام در میان چیزهای دیگر استفاده میکنم.
نکته جالب در مورد سس گوجه فرنگی دلپذیر این است که میتوانم کمی گیاهان دارویی اضافه کنم تا رنگ را به من بدهد.
من شخصاً دوست دارم، اما همچنین کاملاً تمیز است، مستقیماً از بسته گرم می شود، و من هیچ مشکلی با استفاده از آن ندارم.
من بیش از یک دهه پیش شروع به استفاده از آنها کردم و آنها به تازگی بهتر و بهتر شده اند.
راه های جدیدی برای توسعه سس انبه بندری برای بهبود طعم و کیفیت پیدا کرده اند.
برای مثال، خرچنگ بیسکوی آنها، برای اینکه سوپ ماهی من در ضیافت بی خطر است.
من بسیاری از سرآشپزها را تبدیل کرده ام و ادامه می دهم.”
- منابع:
- تبلیغات: