همه تبریدها بر اساس یک اصل به نام قانون دوم ترمودینامیک کار می کنند. این اصل بیان می کند که وقتی دو جسم با دماهای مختلف به هم نزدیک شوند.
گرما را از فضای یخچال صنعتی کرمان خارج می کند تا آن را سرد نگه دارد. مبرد کلید موفقیت سیستم های تبرید تجاری مدرن است. در گذشته فریون رایج ترین مبردی بود که در واحدهای تهویه مطبوع و یخچال ها یافت می شد.
گرما همیشه از جسم گرمتر به جسم سردتر منتقل می شود. در نتیجه، سیستمهای تبرید تجاری از محلول مبرد برای انتقال گرما از مواد غذایی داخل محل نگهداری واحد تبرید به مبرد استفاده میکنند.
محلول های مبرد از یک اصل فیزیکی دوم پیروی می کنند: گازها با انبساط سرد می شوند و در حین فشرده شدن گرم می شوند. هنگام چرخش در سیستم تبرید، مبرد از طریق یک سری تغییرات فشار برای بهبود کارایی و سرعت ارسال می شود.
با این حال، مشخص شد که فریون به لایه اوزون زمین آسیب می رساند و باعث افزایش تابش خورشیدی می شود که به سطح سیاره می رسد و آب و هوای جهانی را تغییر می دهد.
در حال حاضر فریون در ایالات متحده استفاده نمی شود. مبردهای دیگر، مانند تترافلورواتان، جای خود را برای بهبود کارایی و سازگاری با محیط زیست سیستمهای تبرید مدرن به طور مداوم میگیرند.
امروزه سیستم تبرید تجاری به یک صنعت عظیم گسترش یافته است. فرآیند سرد کردن می تواند در دمای بالا باشد تا محیط را به انجماد در دمای پایین برساند.
فریزرها در تجارت مواد غذایی اهمیت اساسی دارند. اگر سیستم برودتی شما به درستی کار نکند، ممکن است کل شرکت شما را به خطر بیندازد.
تبرید تجاری تکنسین ها، مالکان و نصاب هایی را که روزانه با آنها سر و کار دارند به چالش می کشد. ممکن است به یک نصب فریزر صنعتی جدید از جمله شبکه ها، قطعات، هزینه ها و موارد دیگر نیاز داشته باشید.