آن دسته از نانوایانی که تازه کار پخت را آغاز کرده اند ممکن است ندانند که تفاوت های زیادی بین شکلات تلخ و نیمه شیرین وجود دارد. بنابراین، قبل از شروع پخت با هر یک از این نوع شکلات ها، باید حقایقی را در مورد هر دو نوع بدانند.
شکلات تلخ حاوی 70 درصد کاکائو و شکر کمتر است، در حالی که شکلات شیری آیدین نیمه شیرین 60 درصد کاکائو دارد. با این وجود، قنادی ها از هر دوی این شکلات ها در پخت استفاده می کنند.
اما شکلات تلخ طعم عمیق تری دارد. علاوه بر این، هنگام جایگزینی شیرینی تلخ با نیمه شیرین و بالعکس، مقداری تغییر در مقداری که نانوا اضافه می کند، ایجاد می شود.
شکلات تلخ و شیرین فوایدی برای سلامتی دارد زیرا منبع خوبی از فلاونوئیدها است که برای سلامتی مناسب است. همچنین حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که نقش حیاتی در کاهش فشار خون دارند.
اگرچه فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما از آنجایی که حاوی تئوبرومین است، معایب زیادی دارد. این ماده مسئول بی خوابی و اضطراب است. همچنین ممکن است گاهی اوقات سمی باشد.
نوع شکلاتی که در این مقاله به شما معرفی می کنیم، شکلات آلمانی شیرین است. شکلات آلمانی شیرین، شکلات پخت تیره ای است که توسط والتر بیکر و یکی از کارگران شرکت، ساموئل آلمانی ساخته شده است.
از این رو، شکلات نام شخصی را دارد که آن را در سال 1852 ساخته است. ساموئل ژرمن فکر می کرد این نوع شکلات برای نانوایان مناسب است زیرا قبلاً شکر دارد.
این شکلات شیرین تر از شکلات نیمه شیرین است و حاوی مخلوطی از مشروب شکلات، شکر، کره کاکائو، طعم دهنده ها و لسیتین است. مردم می توانند این نوع شکلات را از نانوایی ها بیشتر از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنند.