مگر اینکه فرد سطح بالایی از کربوهیدرات ها را مصرف کند، بنابراین این مزیت دامنه اثرات کمی کمتری دارد. تحقیقات بیشتری در حال بررسی این موضوع است که چگونه کاسنی و عرق کاسنی زمانی می تواند از طرق دیگر به سلامت قلب کمک کند.
اینولین نه تنها برای دستگاه گوارش مفید است، بلکه نشان داده است که سطح کلسترول LDL (همچنین به عنوان کلسترول بد) در بدن کاهش می یابد.
این نوع کلسترول یکی از عوامل اصلی آترواسکلروز و فشار خون بالا است زیرا جریان خون را هنگام اتصال به شریان ها و وریدها مسدود می کند.
همچنین می تواند به احتمال حملات قلبی و سکته کمک کند. به اندازه کافی جالب توجه است، مسیر شیمیایی که اینولین برای کاهش حضور کلسترول LDL در آن عمل می کند، به ندرت فعال است.
در همین حال، دکتر ژان چارلز فروچارت، از انجمن بین المللی آترواسکلروز، اظهار داشت که کمک های سخاوتمندانه از سبزیجات کم کالری مانند کاسنی باید در رژیم غذایی فرد گنجانده شود تا از کلسترول و در نهایت بیماری قلبی جلوگیری شود.
علاوه بر این، کاسنی همچنین مملو از فنول های گیاهی است که به طور گسترده به عنوان عوامل ضد ترومبوتیک و ضد آریتمی مورد مطالعه قرار گرفته است.
آنها به عنوان آنتی اکسیدان در نظر گرفته می شوند و مطالعات نشان داده است که قهوه مبتنی بر کاسنی به جای یک قهوه معمولی می تواند تعادل خون و پلاسما را در بدن به میزان قابل توجهی بهبود بخشد که احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
در مطالعات مختلف سرطان، عصاره کاسنی با کاهش رشد تومور مرتبط است. گزارش های اولیه نشان می دهد که این به دلیل فروکتان های موجود در کاسنی است که دارای خواص ضد توموری بالقوه و خواص آنتی اکسیدانی است.