وقتی به دسرهای مبتنی بر ژله کوچک فرمند فکر میکنید، چیزی که احتمالاً به ذهنتان میرسد یک بسته ژل او است. پودر اسرارآمیز داخل آن به مربع های رنگارنگ و لطیف تبدیل می شود که طعمی شبیه به گیلاس، پرتقال یا توت فرنگی دارد.
اما اگر به دنبال نوع دیگری از طعم و مزه هستید، چیزی که کمی بزرگتر است، چه؟ این دستور ژله قهوه دقیقا همان چیزی است که شما نیاز دارید.
این دسر که در اصل در انگلستان در دهه 1800 ساخته شد، نیاز به سفت کردن قهوه با ژلاتین برای سفت شدن آن و سپس سرو آن با خامه فرم گرفته داشت.
این دسر در اوایل دهه 1920 به یک دسر محبوب ژاپنی تبدیل شد، جایی که امروزه محبوب ترین دسر است. این همان بافت ژل اوی کلاسیک است، اما با طعم قهوه کمی شیرین شده است. این سبک و با طراوت است و برای هر عاشق قهوه مناسب است.
وقتی نوبت به تهیه دسرهای جدید از سراسر جهان می رسد، ممکن است بیشتر از آنچه فکر می کنید آماده باشید. برای این مورد، به قهوهی قوی، یک جعبه ژلاتین بدون طعم و کمی صبر و حوصله نیاز دارید. شما در حال لذت هستید!
2 فنجان قهوه بسیار قوی دم کنید. (من از روش pour-over استفاده کردم.) همچنین می توانید به جای قهوه دم کرده تازه از دم کرده سرد قوی استفاده کنید.
در یک قابلمه کوچک، قهوه و شکر را روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند، سپس از روی حرارت بردارید. 2 فنجان قهوه بسیار قوی دم کنید. همچنین می توانید به جای قهوه دم کرده تازه از دم کرده سرد قوی استفاده کنید.
در یک قابلمه کوچک، قهوه و شکر را روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند، سپس از روی حرارت بردارید.