مغز پسته و خلال پسته کیلویی امروز انرژی زا است و حاوی فیبر، پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع است. بنابراین، میان وعده های متناوب پسته می تواند به جلوگیری از گرسنگی کمک کند و مصرف غذا را کاهش دهد.
بر خلاف این باور که آجیل میتواند باعث افزایش وزن شود، مطالعهای با عنوان «آجیل پسته تری گلیسیرید و وزن بدن را در مقایسه با میان وعدههای کربوهیدرات تصفیه شده در افراد چاق در یک برنامه کاهش وزن ۱۲ هفتهای کاهش میدهد.
توسط سانگ و همکارانش در مجله منتشر شد. کالج تغذیه آمریکا (2010)، ثابت کرد که مغز پسته در واقع به کاهش وزن کمک می کند.
هموگلوبین، پروتئینی که در گلبول های قرمز وجود دارد، حاوی آهن به عنوان یک جزء ضروری است. به انتقال اکسیژن از ریه ها به قلب و سایر بافت های بدن کمک می کند.
طبق گفته موسسه ملی بهداشت (NIH)، مغز پسته منبع خوبی از آهن غیرهم است. به طور کلی، مغز پسته برای کسانی که در معرض خطر کمبود آهن یا کم خونی هستند توصیه می شود.
سلامت قلب را بهبود می بخشد: مطالعات به طور مداوم ارتباط بین مصرف منظم آجیل و کاهش سطح LDL یا کلسترول بد خون را تایید کرده اند.
لیپی و همکاران، در بررسی خود با عنوان “میزان پسته بیشتر برای بهبود پروفایل چربی خون”. بررسی سیستماتیک شواهد اپیدمیولوژیک، که در Acta Biomed (2016) منتشر شده است.
شواهد بیشتری در مورد ارتباط مصرف مغز پسته با کاهش خطر قلبی عروقی ارائه می دهد. مغز پسته همچنین برای کاهش فشار خون و بهبود عملکرد عروق مفید است.
متخصصان تغذیه معمولاً توصیه می کنند از مصرف نمک در رژیم غذایی خودداری کنید یا آن را کاهش دهید زیرا سدیم اضافی می تواند باعث فشار خون بالا و افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته شود.