سپس این کافئین معروف وجود دارد که ما را به این باور می رساند که قهوه لاوازا یک کیلویی خستگی ما را سرکوب می کند، زمانی که فقط یک طعمه باشد.
مطمئناً تقویت میکند زیرا با ایجاد افزایش انسولین تحریککننده است، اما همانطور که میدانیم، انسولین بیش از حد در طول روز باعث التهاب میشود و مقاومت به انسولین را افزایش میدهد.
مطالعات مختلف انجام شده بر روی قهوه امکان شناسایی خواص فعال متفاوت آن را فراهم کرده است.
علاوه بر کافئین، جزء فعال اصلی آن، یک فنجان قهوه همچنین حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است. قهوه همچنین سرشار از اسید فنولیک، یک آنتی اکسیدان قوی، و همچنین الکل از نوع ترپن است.
قهوه کم کالری می تواند بر شیوه زندگی و عادات روزانه ما تأثیر بگذارد. این نوشیدنی با اثر بر عروق مغزی به دلیل توانایی آن در بهبود تمرکز و هوشیاری مورد قدردانی قرار می گیرد.
با بهبود ظرفیت حافظه بلند مدت ما، به کاهش مشکلات فراموشی مرتبط با افزایش سن کمک می کند، در حالی که یک داروی موثر ضد میگرن است.
مطالعه ای که در دانشگاه ساوتهمپتون انجام شد و در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شد، نتایج بیش از 200 متاآنالیز را در مورد اثرات قهوه بر سلامت جمع آوری کرد.
نشان می دهد که این نوشیدنی می تواند بیماری های مختلف از جمله کبد را کاهش دهد. در یک متاآنالیز در سال 2014 که در Diabetes Care منتشر شد.
محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد. مطالعه ای که در سال 2011 در Cancer Epidemiology، Biomarkers & Prevention منتشر شد.